GoPro HD video

 

Hjem Forum Åpent forum GoPro HD video

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #910
  Senior
  Deltaker

  Her kan du se hva jer tror er verdens første PG video tatt med en GoPro HD Hero video kamera montert i en PG ving [url=http://www.youtube.com/watch?v=UN3n6fv1U0I/]http://www.youtube.com/watch?v=UN3n6fv1U0I[/url]
  Videoen kan spilles av i YouTube i 3 settinger 360P, 480P og HD 720P (kreves rask internett forbindelse). Bildekvaliteten på den ferdig redigert MP4 fil er utrulig bra på flatskjermen hjemme. Kvaliten på YouTube er selvfølgelig redusert.

  James Senior

  Post edited by: admin, at: 2010/05/05 16:11

  #911
  Arild
  Deltaker

  Meget bra. Synes topview fungere særdeles bra under innflygingen, spørsmål filmen fra Finnvikdalen finnes den i 720p jeg fikk den bare opp i 360p ?

  Arild

  #912
  Senior
  Deltaker

  Stemmer. Finviksdalen videoen er kun i 360P. Grunnen til dette er at den er redigert i en demo versjon av et super redigerings program for HD video som jeg har funnet på nettet (Loilo fra Japan). I programmet er det mulig å laste opp den ferdig redigert video direkte til YouTube – MEN ikke i HD. Har oppdaget etterpå at det er bedre å lagre videoen i MP4 format på PC’en og laste opp selv til YouTube som vanlig (som jeg har gjørt med videoen fra Heisen). Et annet problem med demo versjonen av redigerings programmet er at du få programmets logo (watermark) på den ferdig redigert video. Programmet må kjøpes for å bli kvitt watermarken. Jeg vurderer å fjerne Finvikdalen video og last opp igjen i HD.

  Senior

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.