mar 022015
 

Er du lit rusten? Lenge siden vingen og du var i lufta? Vi kommer nå til å avholde et lite oppfrisknings ”kurs” først kommende helg så framt været er på vår side. Lokasjon på lørdag er finnvikdalen. Det vil være instruktør tilstede på lørdag og søndag, hvis du trenge veiledning, råd eller ny utsjekk.
Oppmøte lørdag 7 mars i Finnvikdalen kl 10,30 . Vi begynner med bakketrenig, start og landing i skolebakken, Når dere er blitt varme i styrelinene og følere seg klare, flyr vi fra Matta eller fra 110 metern.
Søndag 8. mars begynner vi i Finnvikdalen og holder på til lunch og hvis det er ønskelig vil vi dra opp på fjellheisen resten av dagen. vi spanderer fjellheisturen for alle som er pp2 og pp3.
Husk forsikringen og lisensen må være gyldig. Dette er et tilbud til alle NLF medlemmer. Hus å ta med mat og drikke. Kanskje et ekstra skift. Da sjansen for å bli søkke svett er rimelig stor 😉

Fredag 6 mars
Ekstrem dårlig værmelding for helga. YR i dag : OBS-varsel for Nordland og Troms: Lørdag ettermiddag kortvarig vest og sørvest full storm utsatte steder. Så vi må utsette oppfrisknings kurset til en senere anledning. Ny dato kommer senere.

Vi prøver igjen nå til helga. jeg er smertelig klar over at vi også har nødskjerm pakking denne helga men vil prioritere å komme seg trygt i lufta.

 Posted by on 2. mars 2015 at 20:15